Category

Pregame Nerves Facts καθώς και μυθοπλασία

ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε pregame “νεύρα” προς όφελός σας

Πολλοί αθλητές έχουν παρανοήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις των “νεύρων” πριν από τον αθλητισμό.

*Παρανόηση 1: Οι ελίτ αθλητές δεν είναι ποτέ νευρικοί.

*Παρανόηση 2: Είναι η συνολική έλλειψη νεύρων που προκαλούν επιτυχείς οι ελίτ αθλητές.

*Παρανόηση 3: Οι ελίτ αθλητές γεννιούνται με την ικανότητα να παραμείνουν 100 τοις εκατό ηρεμίας ακόμη και στις πιο αγχωτικές ανταγωνιστικές συνθήκες.

Αυτές οι παρανοήσεις είναι λανθασμένες πεποιθήσεις που επηρεάζουν την προετοιμασία του αθλητή, την προσπάθεια καθώς και την εστίαση, τελικά, κρατώντας τους πίσω από την επίτευξη της προοπτικής τους στον αθλητισμό τους.

Ας πάρουμε πολύ χρόνο για να εξετάσουμε ακριβώς πώς αυτές οι παρανοήσεις παρεμποδίζουν την απόδοση …

Εάν πιστεύετε ότι ορισμένοι αθλητές δεν γίνονται ποτέ νευρικοί, μπορεί να πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι λάθος μαζί σας όταν ανησυχείτε στον ανταγωνισμό. Αυτός ο τύπος της πιστευμένης διαδικασίας μπορεί να προκαλέσει τη σπειροειδή από τη διαχείριση πριν ή κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού.
Εάν αντιστοιχίσετε την έλλειψη νεύρων με επιτυχία, μπορεί να αισθανθείτε αθλητική επιτυχία είναι αδύνατη για εσάς. Όταν πιστεύετε ότι η επιτυχία δεν είναι δυνατή με τα νεύρα, θα βάλετε λιγότερο χρόνο καθώς και προσπάθεια σε μέθοδο καθώς και εκπαιδευτικές συναντήσεις.
Εάν αγοράζετε την ιδέα ότι οι ελίτ αθλητές είναι γενετικά άνοσοι στα νεύρα, θα αισθανθείτε αβοήθητοι για να χειριστείτε τα νεύρα σας καθώς και επομένως να αισθάνεστε απελπισμένοι σε διαγωνισμούς όταν είναι υπό πίεση.

Η πραγματικότητα είναι … Όλοι οι αθλητές βιώνουν κάποιο βαθμό νεύρων, στρες ή πρόσθετη αδρεναλίνη. Η αδρεναλίνη καθώς και η ένταση σας βοηθούν σε υψηλό επίπεδο. Το άγχος και το άγχος καθώς και η ανησυχία μπορούν να σας παρασύρει διανοητικά.

Οι ελίτ αθλητές είναι επιτυχείς από τότε που βάζουν στο έργο. Οι ελίτ αθλητές αφιερώνουν πολύ χρόνο για να καθιερώσουν τα φυσικά και διανοητικά παιχνίδια τους, καθώς είναι ότι η προετοιμασία που τους βοηθά να πετύχουν.

Οι ελίτ αθλητές καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να χειριστούν τα jitters pregame ή να μετακινηθούν σε μια κατάλληλη ποικιλία έντασης όπου εκτελούν το καλύτερό τους.

Εάν θέλετε να εκτελέσετε στο αποκορύφωμά σας, λίγο νεύρα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε – όσο δεν είστε “νευρικοί”.

Η διαχείριση των νεύρων βοήθησε τον Virgil van Dijk, αμυντικό για το Λίβερπουλ της Premier League, κάνει την PFA Player of the Year Honors.

Van Dijk: “Δεν καταλαβαίνω τι είναι. Είναι κάτι που έχω ανακαλύψει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς είναι κάτι που είμαι εξαιρετικά χαρούμενος. Εάν ανησυχείτε, νομίζετε: «Δεν θέλω να κάνω σφάλματα ή να παράσχω τη σφαίρα μακριά». Ωστόσο, περιορίζετε τις δικές σας υψηλές ιδιότητες τότε. Με τα χρόνια, έχω καθιερώσει τη νοοτροπία ότι υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. ”

Ο Van Dijk χρησιμοποιεί αυτό προς όφελός του βοηθώντας τον να παίξει στο αποκορύφωμά του κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου.

Van Dijk: “Είναι περισσότερη απόλαυση από τα νεύρα αυτές τις μέρες. Ακόμη και πριν από τον τελικό του Champions League πέρυσι [εναντίον της γνήσιας Μαδρίτης] … Ήμουν εξαιρετικά χαλαρή. Ήμουν σαν: “Ας πάμε, ας το κάνουμε αυτό.”

Ανακαλύπτοντας ακριβώς πώς να αξιοποιήσετε τα jitters pregame σας καθώς και να μην το μετατρέψετε σε άγχος, μπορείτε να εκτελέσετε στο αποκορύφωμά σας σε πιο συνεπή βάση.

Χρησιμοποιώντας την αδρεναλίνη καθώς και την ένταση προς όφελός σας:

Αγκαλιάστε τα jitters προ-ανταγωνισμού ως πρακτικά για την απόδοσή σας, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να εστιάσετε καθώς και να παρέχετε πρόσθετη ενέργεια όταν βρίσκεστε σε ανταγωνισμό.

Αποφύγετε να μετατρέψετε το pregame jitters σε άγχος και άγχος πριν από τον ανταγωνισμό. Σημειώστε ότι το συναίσθημα αντλημένο καθώς και ενθουσιασμένος μπορεί να αισθανθεί το ίδιο ακριβώς με το νευρικό.

Όπως θα έλεγε ο Ken Ravizza: “Πάρτε τις πεταλούδες για να πετάξετε στο σχηματισμό καθώς και να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!”

Καταλάβετε ότι “η πίεση είναι ένα προνόμιο”, καθώς ο τένις εξαιρετικός Billy Jean King θα επικοινωνούσε με άλλους αθλητές.

Βελτιώστε την ψυχική προετοιμασία στον αθλητισμό!

Εάν είστε αθλητής που είναι συχνά σφιχτός, τεταμένος, ανήσυχος ή επιθυμεί να ανακαλύψει περισσότερα για το πώς ακριβώς να χαλαρώσετε πολύ καλύτερα υπό πίεση, ο χαλαρός αθλητής είναι για σας!

Η εμπιστοσύνη καθώς και η δυνατότητα να χαλαρώσετε κάτω από τις αντιξοότητες είναι αυτό που οι αθλητές του πρωταθλήματος κάνουν καλύτερα.

Χρειάζεται μόνο μια τεταμένη στιγμή για να χάσετε ένα σημαντικό σημείο, να χάσετε ένα putt ή να χάσετε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο σας. Δεν μπορείτε να πληρώσετε για να αφήσετε τις περισπασμούς να τρέχουν άγρια ​​στο μυαλό σας, καθώς και να σας προκαλέσουν σφάλματα σε σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι!

Ο χαλαρός αθλητής είναι ένα συνολικό σύστημα για να σας διδάξει ακριβώς πώς να χαλαρώσετε σαν πρωταθλητής καθώς και να αξιοποιήσετε τη δύναμη της χαλάρωσης κάθε φορά που περνάτε στο παιχνίδι, το δικαστήριο, το κομμάτι ή το πρόγραμμα με μέθοδο καθώς και παιχνίδια!

Αυτό το βιβλίο εργασίας καθώς και το πρόγραμμα CD αποτελείται από 2 CD ήχου που περιλαμβάνουν ασκήσεις ενίσχυσης 14 ημερών εστίασης καθώς και απλό για να συμμορφωθούν με το βιβλίο εργασίας που σας καθοδηγεί με κάθε μία από τις 14 ημέρες, βοηθά να εφαρμόζετε στρατηγικές, καθώς και να προσαρμόσετε τις ασκήσεις στις προσωπικές σας προκλήσεις εστίασης.

Θα ανακαλύψετε:

Πώς να καθορίσετε γρήγορα τις περισπασμούς που σαμποτάρουν τη συγκέντρωσή σας καθώς και ακριβώς πώς να επαναπροσδιορίσετε μετά από περισπασμούς.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ρουτίνες πριν από τη λήψη πριν τα πλάνα ήnull

Related Posts

Αθλητής αναγνώστη: Groomer και Duathlete Extraordinaire

Όνομα: Keith Woodward Ηλικία: 67 Ζει σε: Μόσχα Οικογένεια: σημαντική άλλη, Patricia Driscoll. Σκύλος διάσωσης, Simon Επάγγελμα: Groomer στο Craftsbury Outdoor Center Primary Sport: Duathlon Οι περισσότεροι άνθρωποι…

Το 3XN σχεδιάζει το New Sports Arena στο Olympiapark του Μονάχου

3xn έχει κερδίσει τον διαγωνισμό για να σχεδιάσει το νέο αθλητικό αρένα στο Olympiapark στο Μόναχο της Γερμανίας, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες τοπίου Latz+Planner. Το Sports Arena,…

Παιχνίδι των Thrones Season 7 Σίγουρα

Αυτό θα εμπίπτει στην κατηγορία των “Wacky Things που μπορείτε να στοιχηματίσετε”, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι κάποιος εκπλήσσεται σε αυτό το σημείο με τον αριθμό των πραγμάτων…

Το USA Volleyball εισάγει νέα εκδήλωση στο Salt Lake City

Η USA Volleyball θα διοργανώσει το Salt Lake City Showdown Γυναίκες Junior National Qualifier το 2022, ένα νέο γεγονός που θα πάρει την τοποθεσία 5-7 Μαρτίου καθώς και…

Το Cotton Bowl για να διαθέτει το Esports της Allied Esports

που σχετίζεται με το Goodyear Cotton Bowl Classic, καθώς οι Allied Esports θα φέρουν το Allied Esports φορτηγό στο ημιτελικό του ποδοσφαίρου κολλεγίων στο Arlington του Τέξας. Το…

Ο τρόπος με τον οποίο η Elina Svitolina προετοιμάζεται ψυχολογικά για έναν αγώνα

εστιάζοντας στην προετοιμασία πριν από την αντιστοίχιση σας Πόσο πολλές φορές έχετε παίξει σε έναν διαγωνισμό όπου ανησυχούσατε για το ποιος θα παίξετε στη συνέχεια; Έχετε δει ποτέ,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.