Category

Μια τεχνική Russell Wilson χρησιμοποιεί για να παραμείνει διανοητικά αιχμηρά

Πώς να παραμείνετε έτοιμοι κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού

Εσείς ή οι αθλητές σας εκτελείτε καλά σε καταστάσεις πίεσης;

Όταν η θερμότητα βρίσκεται σε σχέση με την περίσταση ή καταρρέει κάτω από την πίεση;

Τι κάνει ορισμένους αθλητές σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της ζέστης του ανταγωνισμού;
Οι καλλιτέχνες αιχμής έχουν την ικανότητα να παραμείνουν ήρεμοι όταν η πίεση τοποθετεί.

Η Paise και η Composure επιτρέπουν στους πρωταθλητές να εκτελούν τις δυνατότητές τους όταν διακυβεύονται πολλά.

Οι κορυφαίες γυμναστές παραμένουν έτοιμες και μπορούν να κολλήσουν την προσγείωση όταν η ομάδα τους χρειάζεται σχεδόν άψογη ρουτίνα.

Οι ελίτ γκολφ έχουν τη σιγουριά να βυθίσουν το putt δέκα ποδιών για να πάρουν τον έλεγχο του ηγέτη.

Οι στάμνες ανακούφισης All-Star διατηρούν την ψυχραιμία τους όταν προσπαθούν να κλείσουν ένα στενό παιχνίδι με τους δρομείς στη θέση βαθμολόγησης.

Οι κορυφαίοι παίκτες τένις βασίζονται στην αίσθηση τους όταν χρειάζονται μια μεγάλη εξυπηρέτηση για να πάρουν το σημείο παιχνιδιού.

Από πού προέρχεται αυτό το poise;
Σε κάποιο βαθμό, η Poise είναι μέρος της προσωπικότητας ενός αθλητή. Μερικοί αθλητές είναι ήρεμοι από τη φύση τους, ενώ άλλοι αθλητές είναι ψηλά.

Παρόλα αυτά, οι ήρεμοι αθλητές μπορούν να χτυπηθούν όταν το παιχνίδι είναι στη γραμμή και μερικοί αθλητές υψηλού επιπέδου μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους υπό έντονες συνθήκες.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο παιχνίδι από τη γενετική που επιτρέπει σε ορισμένους αθλητές να παραμείνουν έτοιμοι και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους όταν η μετάβαση γίνεται σκληρή.

Το Poise είναι μια ψυχική ικανότητα, μία από τις οποίες βελτιώνει πολύ περισσότερο την εργασία σε αυτό.
Όταν εργάζεστε με έναν προπονητή διανοητικής παιχνιδιού, προσθέτετε στο poise σας…

Όταν ασκείτε τη σιγουριά σε σενάρια πίεσης στην εκπαίδευση, προσθέτετε στο poise σας…

Όταν αφιερώνετε χρόνο σε ασκήσεις ψυχικής κατάρτισης, η ικανότητά σας να παραμείνετε έτοιμοι αυξήσεις.

Ο στρατηγός Seattle Seahawks, Russell Wilson, φαίνεται να παίζει καλύτερα κατά τη διάρκεια σημαντικών στιγμών και σε μεγάλα παιχνίδια. Το Poise του Wilson ήταν η τηλεφωνική του κάρτα επειδή εισήλθε στο NFL πριν από έξι χρόνια.

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του, ο Wilson κέρδισε την τιμή του Rookie of the Year, επιλέχθηκε σε τρεις pro-bowls, Lea με την ομάδα του σε μια πολύ νίκη με το μπολ και έγινε ο πιο νικητής κατά τις πρώτες έξι εποχές ενός επαγγέλματος στην ιστορία του NFL

Ο Wilson έχει μια άλλη φανταστική σεζόν παρά το γεγονός ότι δεν έχει μια καταπληκτική επίθεση ή μια ισχυρή επιθετική γραμμή μπροστά του.

Ο Wilson έχει ένα ρεκόρ 15 τετράγωνο περάσματα touchdown, τα περισσότερα στην ιστορία του NFL σε μια κανονική σεζόν με τέσσερα παιχνίδια που παραμένουν στην κανονική σεζόν.

Ο Wilson δεν χαρακτηρίζει την επιτυχία του για τη δύναμη, την ταχύτητά του ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό χαρακτηριστικό.

Ο Wilson βλέπει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του ως πνευματική διάθεσή του την οποία εργάζεται για να αναπτύξει καθημερινά.

Μια εβδομάδα, πριν παίξει σε ένα άγνωστο στάδιο, ο Wilson απεικόνιζε το ενδεχόμενο περιβάλλοντα του σταδίου και τις καταστάσεις παιχνιδιών.

Wilson: “Δεν ήμουν στο Τζάκσονβιλ. Δεν έχω παίξει εκεί πριν. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ψάχνω εικόνες του γηπέδου, προσπαθήστε να φανταστείτε τι μοιάζουν με τα πράγματα, όπου είναι το ρολόι “Play), όλα αυτά τα πράγματα. Ακριβώς έτσι μπορώ να είμαι άνετος πριν φτάσω εκεί. Αυτό είναι απλά κάτι που κάνω, μόνος μου. ”

Αυτή η εύκολη πρακτική όχι μόνο βοηθά τον Wilson να παίξει με το Poise, αλλά συμβάλλει σε αυτό που ονομάζει «ο διαχωρισμός είναι στην προετοιμασία».

Εάν προετοιμάσετε το μυαλό σας για να ανταγωνιστείτε, κάτι που πολλοί αθλητές παραβλέπουν, θα ξεπεράσετε πολλούς αθλητές με παρόμοιες φυσικές δεξιότητες.

Κερδίζοντας το παιχνίδι μέσα στο μυαλό είναι αυτό που σας κρατά έτοιμη και παίρνει το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

Εργαστείτε για την ανάπτυξη μεγαλύτερης σημασίας:
Όπως και ο Russell Wilson, όταν πηγαίνετε σε ένα νέο πεδίο, παγοδρόμιο ή πορεία, εξοικειωθείτε με το περιβάλλον σας.

Γίνετε φίλοι με τη νέα αρένα. Φανταστείτε τον εαυτό σας να παίζετε καλά σε αυτό το νέο περιβάλλον.

Προβλέψτε τον εαυτό σας με την ψυχραιμία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι ή το ζωτικό παιχνίδι. Αναμείνετε το απροσδόκητο και να είστε διανοητικά προετοιμασμένοι.

Πάρτε άνετα με νέους χώρους για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε το σώμα σας χαλαρό, ήσυχο το μυαλό σας και να παίξετε με τη στάση των πρωταθλητών.

Μάθετε ισχυρές διανοητικές στρατηγικές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη!

Είστε απογοητευμένοι με την άσκηση σκληρότερα στο άθλημά σας μόνο για να έχετε την προσπάθειά σας να ανατραπεί από το πνευματικό σας παιχνίδι κατά τη διάρκεια του ανταγωνισμού;

Αισθάνεστε ότι το στομάχι σας είναι σε μια μπάλα από κόμβους και δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά επειδή είστε τόσο ανήσυχοι και τεταμένοι πηγαίνετε στο πεδίο, το δικαστήριο, το μάθημα ή το κομμάτι;

Ελέγξτε το πρόγραμμά μας, τον ατρόμητο αθλητή!

Το πρόγραμμα Fearless Athlete CD και το πρόγραμμα βιβλίων εργασίας είναι ένα σχέδιο 14 ημερών για ασυναγώνιστη εμπιστοσύνη. Αυτό το πρόγραμμα είναι βέλτιστο για κάθε αθλητή ή εκπαιδευτή που θέλει να ανακαλύψει ισχυρές διανοητικές μεθόδους για να κατακτήσει το φόβο, τον τελειομανισμό και να εκτελέσει με εμπιστοσύνη.

Μάθετε πολλά περισσότερα για ένα από τα πολλά δημοφιλή προγράμματα CD μας στη σειρά Agride Athlete…

Ο ατρόμητος αθλητής: ένα σχέδιο 14 ημερών για ασυναγώνιστη εμπιστοσύνη

Τι λένε οι πελάτες;
“Το παιδί μου τελείωσε ολόκληρο το πρόγραμμα αθλητών. Το πρόγραμμα CD βοήθησε τρομερά. Το χρησιμοποίησε για να κρατήσει θετικές σκέψεις ρέει. Ήταν σε θέση να επικεντρωθεί στον αγώνα του αντί για τις αρνητικές του σκέψεις. Αγωνίστηκε στο καλύτερο δυνατό. Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που μας οδηγείnull

Related Posts

Αθλητής αναγνώστη: Groomer και Duathlete Extraordinaire

Όνομα: Keith Woodward Ηλικία: 67 Ζει σε: Μόσχα Οικογένεια: σημαντική άλλη, Patricia Driscoll. Σκύλος διάσωσης, Simon Επάγγελμα: Groomer στο Craftsbury Outdoor Center Primary Sport: Duathlon Οι περισσότεροι άνθρωποι…

Το 3XN σχεδιάζει το New Sports Arena στο Olympiapark του Μονάχου

3xn έχει κερδίσει τον διαγωνισμό για να σχεδιάσει το νέο αθλητικό αρένα στο Olympiapark στο Μόναχο της Γερμανίας, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες τοπίου Latz+Planner. Το Sports Arena,…

Παιχνίδι των Thrones Season 7 Σίγουρα

Αυτό θα εμπίπτει στην κατηγορία των “Wacky Things που μπορείτε να στοιχηματίσετε”, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι κάποιος εκπλήσσεται σε αυτό το σημείο με τον αριθμό των πραγμάτων…

Pregame Nerves Facts καθώς και μυθοπλασία

ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε pregame “νεύρα” προς όφελός σας Πολλοί αθλητές έχουν παρανοήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις των “νεύρων” πριν από τον αθλητισμό. *Παρανόηση 1: Οι ελίτ αθλητές…

Το USA Volleyball εισάγει νέα εκδήλωση στο Salt Lake City

Η USA Volleyball θα διοργανώσει το Salt Lake City Showdown Γυναίκες Junior National Qualifier το 2022, ένα νέο γεγονός που θα πάρει την τοποθεσία 5-7 Μαρτίου καθώς και…

Το Cotton Bowl για να διαθέτει το Esports της Allied Esports

που σχετίζεται με το Goodyear Cotton Bowl Classic, καθώς οι Allied Esports θα φέρουν το Allied Esports φορτηγό στο ημιτελικό του ποδοσφαίρου κολλεγίων στο Arlington του Τέξας. Το…

Leave a Reply

Your email address will not be published.