Uncategorized

Eddie Habeck III | Αθλητής επισκεπτών Μάρτιος 2011

Eddie Habeck III
Ηλικία: 33
Κατοικία: Williamstown
Οικογένεια: γιος, Edward Habeck IV, 9
Επάγγελμα: Διευθυντής Εισαγωγών στο Πανεπιστήμιο Norwich
Πρωτογενής αθλητισμός: αγώνες χιονοπέδιλα

VS: Ακριβώς πόσο καιρό ήσασταν ένας δρομέας χιονιού;
EH: Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου. Η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δεν είχα ακούσει ούτε καν για αυτό το άθλημα μέχρι που έμεινα τοποθετημένος για κάποια παπούτσια τρέξιμο στη Νέα Υόρκη, καθώς και ο πωλητής μου είπε ότι επρόκειτο να ξεπεράσει τα χιονοπέδιλα για το χειμώνα. Κάτι έκανε κλικ, καθώς πίστευα ότι θα ήταν πραγματικά φοβερό να κάνουμε. Δεν μου αρέσει να τρέχω στους δρόμους το χειμώνα. Είμαι πάντα τρομοκρατημένος να χτυπήσω από μια χιονοστιβάδα ή ένα τεράστιο SUV. Πήγα στο σπίτι, έκανα κάποια ερευνητική μελέτη καθώς ανακάλυψα τον αθλητικό σύλλογο της Δυτικής Μασαχουσέτης καθώς και τη σειρά αγώνων τους. Έκανα έναν αγώνα στο Bennington εκείνο το έτος, καθώς ήμουν γαντζώθηκε καθώς και πήρα το πρώτο μου ζευγάρι αγωνιστικών χιονοπέδιλα.

VS: Ακριβώς πόσο δύσκολη ήταν η μετατόπιση από το “κανονικό” τρέξιμο;
EH: Είναι μια από τις πιο δύσκολες αθλητικές προσπάθειες που έχω δοκιμάσει ποτέ. Η πρώτη φορά που έκανα το μόνο που έκανα ήταν ένα βήμα τραυλών. ούτε καν τρέχει. Ωστόσο, το σώμα σας προσαρμόζεται γρήγορα καθώς και πριν το καταλάβω, ήμουν πραγματικά άνετος.

VS: Τι είναι το Snowshoe Racing που ανακαλύπτετε τόσο ελκυστικό;
EH: Απλά στο χιόνι καθώς και έξω στο δάσος με κάνει να νιώθω πολύ ικανοποιημένος.

VS: Έχετε πειραματιστεί με διαφορετικά είδη χιονοπέδιλα;
EH: Αγωνίζομαι σε χιονοπέδιλα Dion. Κάνουν φανταστικά παπούτσια, καθώς και τις επιχειρηματικές προμήθειες φανταστική υποστήριξη σε αγώνες.

VS: Βγείτε ποτέ στο δάσος στα χιονοπέδιλα σας μόνο για πεζοπορία;
EH: Δεν έχω πάει ποτέ σε μια πεζοπορία με χιονοπέδιλα. Ποτέ δεν έχω πάει ούτε σε χειμερινή πεζοπορία στο χιόνι. Πάντα ήθελα να τρέξω. Μου αρέσει να ανακαλύπτω λίγο σκοτεινά κομμάτια στο δάσος, ωστόσο μου αρέσει να τρέχω πάνω τους. Ποτέ δεν είχα ούτε χιονοπέδιλα πριν αρχίσω να αγωνίζομαι.

VS: Ποιος άλλος τύπος αγώνων κάνετε;
EH: Πήρα μόνο σε τρέξιμο τέσσερα ή πέντε χρόνια πίσω, καθώς και αμέσως έβγαλα προς το μονοπάτι. Πάω σε πολλές αγώνες διαδρομής όσο μπορώ. Είναι η καλύτερη εκπαίδευση για τους αγώνες χιονιού. Ο μεγαλύτερος αγώνας μου ήταν το Βερμόντ 50k. Το έκανα το 2008 καθώς και ολοκληρώθηκε στην 16η θέση. Αυτή ήταν μια πραγματικά μεγάλη επιφάνεια για μένα, αφού δεν είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

VS: Εσείς επίσης οι ρουτίνες οδικές κούρσες;
EH: Οι δρόμοι είναι για αυτοκίνητα. Θέλω κάποια τροποποίηση του σκηνικού. Κάνω κάποιες οδικές αγώνες, ωστόσο θα προτιμούσα να κάνω αγώνες μονοπατιών.

VS: Πότε βγήκατε στο Βερμόντ;
EH: Μετακόμισα εδώ πριν από δυόμισι χρόνια. Είχα τρέξει μια οικιακή υπηρεσία στη Νέα Υόρκη, καθώς και οκτώ ώρες μετ ‘επιστροφής κάθε Σαββατοκύριακο για να είμαι με το γιο μου. Μετακόμισα εδώ για να είμαι καλύτερος σε αυτόν.

VS: Έχετε πάρει τον σε χιονοπέδιλα;
EH: Έχει κάνει δύο αγώνες νέων μέχρι στιγμής. Ένα από τα προτιμώμενα γεγονότα μου είναι ο ετήσιος αγώνας στην εγκοπή του Smuggler. Πήγα σε αυτόν στο τμήμα των νέων, καθώς ήρθε στη δεύτερη θέση σε ένα κορίτσι. Ήμουν ανήσυχος για το πώς θα αντιδρούσε σε αυτό, ωστόσο δήλωσε ότι δεν πειράζει ότι έχασε από τότε που ήρθε στην πρώτη του ηλικιακή ομάδα.

VS: Δεν έχετε υπόβαθρο ένοπλων δυνάμεων. Ακριβώς πώς καταλήξατε στο Norwich;
EH: Πήγα πραγματικά στο Norwich ως προπτυχιακός φοιτητής. Όταν μετακόμισα εδώ δεν κατάλαβα τι είδους υπηρεσία ήθελα να μπω, έτσι έκανα μια απόφαση να ξεκινήσω την κατοχή μου σε μια τοποθεσία που ήμουν εξοικειωμένος. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ. Είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα καθώς και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι μέρος του πανεπιστημίου. Έχω πάρει το Norwich για να κρατήσω ένα κέντρο χιονιού καθώς και μου ζήτησαν να είμαι ειδικός σε αγώνες snowshoe ασκούμενων.

VS: Ακριβώς πώς ανακαλύπτετε το χρόνο να εξασκηθείτε;
EH: Είναι απολύτως δύσκολο. Δουλεύω με πλήρη απασχόληση καθώς και ένα πολύ απαιτητικό έργο που χρειάζεται ταξίδια καθώς θέλω να περάσω τα σαββατοκύριακα με το γιο μου. Προσπαθώ να βγούμε πριν ή μετά από δουλειά, πράγμα που δείχνει ότι το χειμώνα είμαι έξω με προβολέα στις 5 π.μ. ή στις 5 μ.μ., ωστόσο μου αρέσει πολύ να τρέχω στα κομμάτια στο σκοτάδι.

VS: Ποιος ήταν ο πολύ αξέχαστος αγώνας σας;
EH: Η πολλή μου αξέχαστη φυλή χιονοπέδιλα ήταν ο μισός μαραθώνιος του Pittsfield το 2009. Ήταν το δεύτερο έτος μου σε αυτή την απόσταση καθώς και μου αρέσει πραγματικά η πορεία. Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι συνθήκες ήταν πραγματικά μεγάλες εκείνη την ημέρα, καθώς ολοκλήρωσα το τρίτο που ήταν η καλύτερη μου επιφάνεια ποτέ. Είναι ένας απίστευτος αγώνας, οπότε η ολοκλήρωση αισθάνεται εξαιρετικά ικανοποιητική. Ένας ακόμη αξέχαστος αγώνας ήταν το Εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ πέρυσι. Αυτό ήταν το επίκεντρο της ζωής μου. το μεγαλύτερο και πολύ διάσημο γεγονός που έχω συμμετάσχει. Ήταν μια αληθινή τιμή να είμαι εκεί, ωστόσο ήταν πραγματικά δύσκολο από τότε που εργαζόμουν με πλήρη απασχόληση καθώς και σε μεταπτυχιακό ίδρυμα καθώς και δεν είχα πολλά Ώρα να εκπαιδεύσετε. Ήμουν συγκλονισμένος από το πόσο λίγοι αθλητές του Βερμόντ ήταν εκεί, παρόλο που ήταν τόσο κοντά (Συρακούσες).

VS: Πιστεύετε ότι ο Snowshoe Racing θα καταλήξει να είναι πολύ πιο εμφανής εδώ;
EH: Είναι κρίμα ότι δεν είναι αυτόnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.