Category

Νέο σύνολο ρεκόρ Long Path

Όταν ο 28χρονος Jeff Garmire εμφανίστηκε στην ένδειξη που σηματοδοτεί το νότιο άκρο του Long Trail του Βερμόντ, την Παρασκευή 26 Ιουλίου ήταν σε σκληρή μορφή.

Οι αστραγάλοι του είχαν σχεδόν εξαφανιστεί από το πρήξιμο καθώς και η κοιλιά του βρυχάται με πείνα. Το μυαλό του, στριμμένο με τις επιπτώσεις της στέρησης του ύπνου, άρχισε να παίζει τεχνικές πάνω του: τα φύλλα που κάλυπταν το έδαφος ήταν παιχνίδια παιδιών. Μια λακκούβα που αντικατοπτρίζει τον γαλάζιο ουρανό ήταν μια τρύπα στη γη που θα μπορούσε να τον στείλει, ατέλειωτα στο διάστημα. Δεν ένιωσε πόνο.

Αλλά όταν κοίταξε το ρολόι του, κατάλαβε ότι είχε επιτύχει αυτό που είχε ξεκινήσει να κάνει μόλις πέντε ημέρες νωρίτερα. Είχε πετάξει χωρίς υποστήριξη το μήκος της παλαιότερης διαδρομής πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων στη χώρα σε πέντε ημέρες, 23 ώρες, καθώς και 48 λεπτά, χτυπώντας τον χρόνο που ο Josh Perry έθεσε στις 13 Ιουνίου 2019 από έξι ημέρες, εννέα ώρες επίσης ως 48 λεπτά. Πριν από αυτό, το ρεκόρ ήταν έξι ημέρες, 17 ώρες καθώς και 25 λεπτά, που τέθηκε το 2010 από τον Travis Wildeboer.

Ο Garmire δεν είναι πλήρης ξένος για τη μακρά απόσταση, καθώς και αυτή ήταν η τρίτη ταχύτερα γνωστή ώρα (FKT) σε ένα μονοπάτι φέτος. Ομοίως έθεσε το FKT με αυτό το έτος, ολοκληρώνοντας τα 800 μίλια σε 15 ημέρες, 13 ώρες, καθώς και 10 λεπτά, καθώς και έσπασε το Pinhoti Path FKT φέτος, το οποίο διασχίζει την Αλαμπάμα καθώς και τη Γεωργία.

Ο Garmire, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στη χρηματοδότηση, καθώς και αυτό το παρελθόν έτος εργάστηκε στο Alpine Meadows Ski Area κοντά στη λίμνη Tahoe, είναι από το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Μεγαλώνοντας στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, σε τακτική βάση βγήκε στο δάσος με τους γονείς του για ταξίδια σαββατοκύριακου. Πήρε την πρώτη του διαδρομή στο Pacific Crest Path (PCT) το 2011.

“Αυτό πήρε τη σφαίρα κυλιόμενη καθώς και ποτέ, θεωρώντας ότι έχω κάνει ένα σημείο να το κάνω όσο μπορώ”, είπε.

Ο Garmire ολοκλήρωσε ένα από τα πιο δύσκολα επιτεύγματα της πεζοπορίας το 2016, το Triple Crown, ολοκληρώνοντας το PCT μήκους 2.653 μιλίων. το Appalachian Trail, 2.190 μίλια από τη Γεωργία στο Μέιν. καθώς και το μονοπάτι της Continental Divide, το οποίο διαρκεί 3.100 μίλια από το Μεξικό στον Καναδά κατά μήκος των βραχώδεις βουνά. Συνολικά, το έτος του περιελάμβανε περίπου 8.000 μίλια πεζοπορίας.

Πέρυσι τον είδε να περπατήσει τον εξαιρετικό δυτικό βρόχο, ένα βρόχο 6.875 μιλίων με έναν αριθμό καθορίζει καθώς και συνδέει πέντε μονοπάτια μεγάλων αποστάσεων. Ο Garmire το ολοκλήρωσε σε 208 ημέρες καθώς και το δεύτερο άτομο για να το επιτύχει.

Φέτος, ο Garmire έθεσε ένα στόχο να πετάξει όχι για απόσταση, ωστόσο για ταχύτητα. Τον Απρίλιο, έθεσε ένα μη υποστηριζόμενο ρεκόρ ταχύτητας στο μονοπάτι της Αριζόνα μήκους 800 μιλίων, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά τρεις ημέρες για να θέσει ένα νέο ρεκόρ 15 ημερών, 13 ωρών, καθώς και δέκα λεπτά.

“Ήθελα να δω αν θα μπορούσα να τεντώσω τη ζώνη άνεσης ακόμη και επιπλέον από το μονοπάτι της Αριζόνα στο μονοπάτι μήκους 272 μιλίων, το οποίο γίνεται κατανοητό μεταξύ των Ultra Runners”, δήλωσε. “Είναι σχεδόν σαν ένα διαφορετικό άθλημα.”

Δείτε το Q & A του Evan Johnson με τον Garmire για το ακριβώς πώς χειρίστηκε για να θέσει το νέο Long Path FKT, εδώ.

Related Posts

Αθλητής αναγνώστη: Groomer και Duathlete Extraordinaire

Όνομα: Keith Woodward Ηλικία: 67 Ζει σε: Μόσχα Οικογένεια: σημαντική άλλη, Patricia Driscoll. Σκύλος διάσωσης, Simon Επάγγελμα: Groomer στο Craftsbury Outdoor Center Primary Sport: Duathlon Οι περισσότεροι άνθρωποι…

Το 3XN σχεδιάζει το New Sports Arena στο Olympiapark του Μονάχου

3xn έχει κερδίσει τον διαγωνισμό για να σχεδιάσει το νέο αθλητικό αρένα στο Olympiapark στο Μόναχο της Γερμανίας, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες τοπίου Latz+Planner. Το Sports Arena,…

Παιχνίδι των Thrones Season 7 Σίγουρα

Αυτό θα εμπίπτει στην κατηγορία των “Wacky Things που μπορείτε να στοιχηματίσετε”, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι κάποιος εκπλήσσεται σε αυτό το σημείο με τον αριθμό των πραγμάτων…

Pregame Nerves Facts καθώς και μυθοπλασία

ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε pregame “νεύρα” προς όφελός σας Πολλοί αθλητές έχουν παρανοήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις των “νεύρων” πριν από τον αθλητισμό. *Παρανόηση 1: Οι ελίτ αθλητές…

Το USA Volleyball εισάγει νέα εκδήλωση στο Salt Lake City

Η USA Volleyball θα διοργανώσει το Salt Lake City Showdown Γυναίκες Junior National Qualifier το 2022, ένα νέο γεγονός που θα πάρει την τοποθεσία 5-7 Μαρτίου καθώς και…

Το Cotton Bowl για να διαθέτει το Esports της Allied Esports

που σχετίζεται με το Goodyear Cotton Bowl Classic, καθώς οι Allied Esports θα φέρουν το Allied Esports φορτηγό στο ημιτελικό του ποδοσφαίρου κολλεγίων στο Arlington του Τέξας. Το…

Leave a Reply

Your email address will not be published.